Hotel restaurant Zee van Tijd

Werken op Ameland

Werken op Ameland in een superlekker eilandsfeertje? Check dan onze vacatures hieronder. We zoeken extra vaste collega's, maar seizoenskrachten voor bijvoorbeeld de (school)vakanties.

Zee van Tijd biedt je een werkplek met trendy restaurant en moderne hotelkamers. Een bruisend bedrijf met een jong, dynamisch team van vaste koks en restaurantmedewerkers. Hard werken gaat bij ons samen met plezier maken! We werken met verse en (waar mogelijk) Amelandse streekproducten.

Voor al onze vacatures geldt:

  • enthousiasme is de basis voor plezier
  • we zoeken continuïteit, kwaliteit en servicegerichtheid
  • we geven leuke personeelskorting
  • fulltime, parttime, werken op oproepbasis... het kan allemaal!
  • je hoeft niet jong te zijn om in een jong team te passen
  • doorgroeien kan, als jij daarvoor openstaat bieden wij (specialistische) cursussen
Koffie

Medewerker bediening

Daadkrachtige collega gezocht

Ervaring is natuurlijk fijn, maar we leren jou graag het vak als je nog wilt leren! Laat je horen! Misschien ren jij dan binnenkort wel rond in ons restaurant en op ons terras.

Afwashulp keuken

Vrolijke keukenhulp gezocht

Hou jij van aanpakken en snel resultaat? Kom kennismaken! Misschien sta jij binnenkort wel je ‘mannetje’ in onze keuken!

Interieurverzorger

Leidinggevende gezocht

Dagelijks onze hotelkamers schoon en fris houden met je team en hen aansturen. Jij zorgt dat onze gasten zich elke dag opnieuw welkom voelen in hun kamer.

Kok

Ontbijt & Mise en place

Wij kunnen overdag uitbreiding gebruiken in de keuken voor het opstarten van het ontbijt en de mise-en-place. Werk jij graag als kok, maar liever niet ’s avonds? Misschien is dit wel jouw baan!

Bijbaan

Weekendhulp en vakantiewerk

Elk weekend een ‘soort van op vakantiegevoel’, in schoolvakanties lekker aan de slag en/of je tussenjaar zinvol invullen? Bij Zee van Tijd kan het!