Restaurant Zee van Tijd

Tafel reserveren

Vul je gegevens in en de tafel is geboekt! Boek je voor vanavond? Reserveer dan telefonisch omdat we de e-mail wellicht niet op tijd lezen.

Bedankt!
Reservering is gelukt! Tot snel!
Tafel reserveren

Check even dit:

  • Je kunt online tot maximaal 6 uur van tevoren reserveren. Wil je sneller komen? Bel dan even.
  • Wij delen zelf de tafels in. We kunnen een tafelvoorkeur niet garanderen. De indeling hangt af van de drukte in ons restaurant en de tijd waarop je wilt komen eten.
  • Kom op tijd. Ook anderen willen lekker eten bij Zee van Tijd, dus we houden een tafel niet vast als je er niet bent.
  • Reserveren gaat op basis van beschikbaarheid. Je krijgt een automatische bevestiging. We nemen contact met je op als je reservering niet past. Hoor je niks, dan zien we je graag op je gekozen dag en tijd.
  • Eerder of later komen? Dat kan, geef dat dan even tijdig aan ons door.
  • Neem overdag gerust je huisdier mee (12.00 – 16.30 uur). ’s Avonds staan we huisdieren niet toe in ons restaurant (16.30 – 22.00 uur).

High Tea

High Tea Zee van Tijd Ameland

Een eeuwenoude, Victoriaans Engelse traditie in een eigentijds jasje. Schuif aan voor een uitgebreide theetafel (koffie mag ook!) en smul van de lekkere gebakjes, dunne sandwiches en scones.

Theetijd bij Zee van Tijd: €21.5 per persoon

  • Etagère vol zoete lekkernijen
  • Huisgemaakte scones met room en cranberry compote
  • Verse sandwiches
  • Hartige snack
  • Onbeperkt thee/koffie/cappuccino/koffie verkeerd

High Tea bij Zee van Tijd kan vanaf twee personen. Wel even vooraf reserveren!

High Wine

High Wine Zee van Tijd Ameland

De populaire variant op High Tea, is High Wine. Hieronder een voorbeeld van een High Wine bij Zee van Tijd. We wisselen de gerechten en bijpassende wijnen graag af, dus laat je vooral verrassen.

High Wine bij Zee van Tijd: €34.5 per persoon

  • Gebakken Coquille met rode biet, curry schuim en wasabi krokantje met een Chardonnay - Langmeil Barossa - Eden Valley - Australie
  • Perfect ei met boerenkool en aardpeer met Viognier - Domaine des Crès Ricards - Languedoc – Frankrijk
  • Lauwwarme en licht gegrilde ribeye met oosterse groenten, daarbij een Primitivo/Mendola - Otto Lune - Puglia – Italie
  • Amelander lamsstoof met parelgort en knolselderij en daarbij een Cabernet sauvignon - Wente - California - U.S.A.
  • Tot slot een Sinaasappel saffraan pannacotta met sinaasappel crème en Oreo bodem, met een Muscat - Paul Mas - Languedoc - Frankrijk

Vanaf twee personen geniet je bij ons al van High Wine. Reserveer wel even voordat je komt!

Menukaart